Over Sanjoya

Sanjoya is een in Antwerpen gevestigd designhuis van mooie, bijzondere en betaalbare juwelen. Bij Sanjoya maakt u kennis met sieraden van internationale designers die zich kenmerken door een exclusief en verrassend design in de stijlen ‘strak, elegant, speels & kleurrijk’.

Sanjoya is de voortzetting van Horlogerie DEKA, de welbekende Antwerpse juwelierszaak die op 15 januari 1933 door David Kleinmann werd opgericht en in 1980 door zijn zoon Roger Kleinmann werd voortgezet. In 2013 sloot de originele juwelierszaak aan de Abdijstraat haar deuren en sloeg de onderneming onder leiding van de derde generatie Sandra met haar partner Michel een nieuwe weg in. Inmiddels is Sanjoya uitgegroeid tot een internationaal designhuis.

“ Wat moest blijven is de geweldige reputatie die ons bedrijf altijd heeft gekenmerkt: een unieke en originele vormgeving met uitstekende kwaliteit en service, waarvoor wij altijd werden geprezen. ”

Sanjoya is een vertaling van Sandra’s juweel. In het woord Joya zit ook het woord Joy opgesloten. In het SantScript betekent Sanjoya een Wereld zonder Oorlog en ook daar kunnen wij ons voor 100% in vinden. Sieraden geven onze klanten net dat beetje extra vreugde in hun leven. Precies dat is wat wij onze klanten hopen mee te geven.