Veilig kopen, gratis bezorging
E-commerce Europe E-commerce Europe
Thuiswinkel waarborg Thuiswinkel waarborg
SafeShops.be SafeShops.be

Producten van Sanjoya

1 van 21
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Zilveren ketting met een strakke en lange hanger Zilveren ketting met een strakke en lange hanger
Dunne en korte ketting met een verticale, matte en langwerpige strakke hanger van sterling zilver. Toont fraai aan de hals. Leverbaar met lengte van 38, 42 en 45cm. Te combineren met de bijpassende Sanjoya oorbellen.

€ 275,00

Zilveren lange en matte oorbellen Zilveren lange en matte oorbellen
Lange en strakke langwerpige oorbellen van sterling zilver. Mooi in combinatie met de bijpassende ketting. Sanjoya design.

€ 165,00

Zilveren collier van kleinere en grotere bolletjes Zilveren collier van kleinere en grotere bolletjes
Chic en stijf collier met verlengstuk van grotere en kleinere zilveren bolletjes die aflopend gemaakt zijn. Het Sanjoya collier siert mooi de hals en is fraai met de bijpassende armband. Ook verkrijgbaar in het verguld.

€ 499,00

Zilveren armband met kleine en grotere bollen Zilveren armband met kleine en grotere bollen
Stijve armband van zilveren bollen, aflopend van groot naar klein met een verlengstuk en een mooi slot. Mooi te combineren met de bijpassende stijve collier. Ook verkrijgbaar in het verguld. Sanjoya design.

€ 275,00

Vergulde ring met ronde en open schakels Vergulde ring met ronde en open schakels
Vergulde zilveren ring met bovenop drie open en ronde schakels. De verstelbare ring past aan elke vinger en is onderdeel van set met bijpassend collier, oorbellen en armband. Ook verkrijgbaar met zilverkleur. Sanjoya collectie.

€ 115,00

Zilveren oorbellen van open en ronde schakels Zilveren oorbellen van open en ronde schakels
Sierlijke oorbellen van 4 zilveren ronde en open schakels, afhangend en licht op het oor. Leuk als compleet setje te dragen met de bijpassende collier, armband en ring. Ook verkrijgbaar in het verguld. Sanjoya design.

€ 175,00

Lange zilveren oorbellen met kleurstenen Lange zilveren oorbellen met kleurstenen
Sierlijke en lange oorbellen van sterling zilver met enkele matte bolletjes en licht gekleurde steentjes van blauw, groen, roze en fuchsia. Mooi en kleurrijk op het oor. De bijpassende armband is ook verkrijgbaar.

€ 195,00

Vergulde chique bolletjes ring Vergulde chique bolletjes ring
Vergulde open Sanjoya krulring met bolletjes oplopend van klein naar groot. Het is een flexibele ring en past op elke vinger van maat 54-58.

€ 115,00

Zilveren chique bolletjes ring Zilveren chique bolletjes ring
Zilveren open krulring met bolletjes oplopend van klein naar groot. Deze flexibele ring past om elke vinger van maat 54-58 en is er ook met een goudkleur. Onderdeel van een Sanjoya setje.

€ 105,00

Verfijnde armband van drie rijen zilver, rosé en verguld Verfijnde armband van drie rijen zilver, rosé...
Elegant armbandje van drie rijen met afwisselend schitterende bolletjes van zilver, rosé en verguld vermaakt tot een mooi geheel. De bijpassende creolen en ring maken het setje compleet. Made by Sanjoya.

€ 145,00

Zwart en afhangend zilveren verweven pols sjaaltje Zwart en afhangend zilveren verweven pols sjaaltje
Pracht van een polssieraad met afhangende glinsterende sliertjes. De brede armband van verweven sterling zilver is een uniek kunstwerkje. Fantastisch fraai in combinatie met bijpassende Sanjoya sieraden.

€ 775,00

Bijzondere vergulde en verweven ring Bijzondere vergulde en verweven ring
Open ring van verguld zilver, mooi verweven net als de bekende Sanjoya sjaaltjes. Uiteraard mooi bijpassend bij de sjaaltjes collectie van Sanjoya. Ook te verkrijgen in het zilver, rosé en het zwart.

€ 225,00

Bijzondere open ring van verweven zilver Bijzondere open ring van verweven zilver
Open ring van sterling zilver, breedte 1cm, mooi verweven net als de bekende Sanjoya sjaaltjes. Uiteraard mooi passend bij de sjaaltjes collectie van Sanjoya. Ook te verkrijgen in het verguld en het zwart.

€ 225,00

Bijzondere open ring van verweven zwart zilver Bijzondere open ring van verweven zwart zilver
Open ring van zwart zilver, breedte 1cm, mooi verweven net als de bekende Sanjoya sjaaltjes. Uiteraard mooi passend bij deze soort sieraden. Ook te verkrijgen in het verguld, rosé en het zilver.

€ 225,00

Bijzondere ring van verweven zilver rosé Bijzondere ring van verweven zilver rosé
Open rosé ring van sterling zilver, breedte 1cm. Mooi verweven net als de bekende Sanjoya sjaaltjes en verkrijgbaar met bijpassende sieraden. Ook in de kleuren goud, zilver en zwart.

€ 225,00

Verfijnde armband van drie rijen zilver en zwart Verfijnde armband van drie rijen zilver en zwart
Elegant Sanjoya armbandje met twee rijen zilver en één rij zwart zilver vermaakt tot een mooi geheel. De bijpassende oorbellen zijn een aanrader en maken het unieke setje compleet.

€ 145,00

Lange oorbellen, zwart en zilver, Sanjoya Lange oorbellen, zwart en zilver, Sanjoya
Zilveren oorbellen van 3 slierten in de kleuren zwart en zilver. Prachtig op het oor, in het bijzonder in combinatie met bijpassend armbandje. Uit de Sanjoya collectie.

€ 120,00

Verfijnde armband van twee rijen zilver 5mm Verfijnde armband van twee rijen zilver 5mm
Elegant armbandje van twee rijen zilver met bolletjes van 5 mm vermaakt tot een mooi geheel. Made by Sanjoya.

€ 140,00

Dunne rosé sjaalketting Dunne rosé sjaalketting
Bijzondere ketting zonder slot van rosé sterling zilver met verweven kettinkjes met sierlijke loshangende uiteinden. De ketting kan op meerdere manieren gedragen worden, bijvoorbeeld zoals een sjaaltje kort of langer rond de hals. Lengte...

€ 299,00

Dunne vergulde sjaalketting Dunne vergulde sjaalketting
Bijzondere ketting zonder slot van verguld sterling zilver met verweven kettinkjes met sierlijke loshangende uiteinden. De ketting kan op meerdere manieren gedragen worden, bijvoorbeeld zoals een sjaaltje kort of langer rond de hals....

€ 299,00

Zilveren en grijze bolletjes slavenarmband Zilveren en grijze bolletjes slavenarmband
Flexibele en open Sanjoya slavenarmband van sterling zilver met vijf rijen van afwisselend donkergrijze en zilverkleurige schitterende bolletjes. Mooi in combinatie met de bijpassende ring. Sanjoya design.

€ 260,00

Italiaans 3 kleurig armbandje in goud, zwart en zilver Italiaans 3 kleurig armbandje in goud, zwart en...
Trendy armbandje van drie kleuren zilver, verguld en zwart met glinsterende bolletjes. Breedte 3mm en lengte 18cm, erg leuk aan de pols. Sanjoya design.

€ 85,00

Ketting van zilver en zwart, in diverse lengten Ketting van zilver en zwart, in diverse lengten
Zilveren ketting met afwisselend enkele delen zwart en andere delen zilverkleurig. Leuk in combinatie met zwarte of zilveren sieraden. Sanjoya design

vanaf € 90,00

Zilveren gestreepte sjaalketting 'eye catcher' Zilveren gestreepte sjaalketting 'eye catcher'
Zeer bijzondere lange ketting zonder slot van gestreept donkergrijs en zilver bestaande uit meerdere kettinkjes met sierlijk loshangende uiteinden. De ketting kan door deze om de nek te draaien zowel kort als lang gedragen worden.

€ 1.495,00

1 van 21
Laatst bekeken