E-commerce Europe E-commerce Europe
Thuiswinkel waarborg Thuiswinkel waarborg

Bezorging

1. Verzendkosten

 • Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Groot Brittannië en Frankrijk:
  Consumenten/ B2C: Gratis verzending. Voor B2B wordt op verzendingen € 12,50 in rekening gebracht.

 • EU-Landen:
  Italië, Spanje, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Finland, Polen, Portugal, Griekenland, Ierland, Tsjechië, Hongarije. Consumenten/B2C: € 15 voor orders tot € 200. Bestellingen vanaf € 200 gratis verzending. B2B verzendingen binnen de EU € 22,50.

 • EU Landen Overige, Europa & enkele bestemmingen Wereld:
  Bulgarije, Cyprus, Estland, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Zwitserland, Noorwegen, IJsland, Liechtenstein, Andorra, Vaticaanstad, San Marino, Turkije, Monaco, Verenigde Staten, China, Canada en Israël. Consumenten/B2C: € 25 voor orders tot € 350. Bestellingen vanaf € 350 gratis verzending, tenzij de bestelling wordt geretourneerd. B2B verzendingen binnen deze groep landen € 37,50. 

 • Wereld Overige: 
  Rusland, Japan, Australië, Brazilië, Taiwan en Tailand. Consumenten/B2C: € 25 voor orders tot € 500. Bestellingen vanaf € 500 gratis verzending, tenzij de bestelling wordt geretourneerd. B2B wordt op verzendingen buiten de EU € 50 per bestelling in rekening gebracht.

 Staat uw land niet in de bovenstaande lijst neem dan contact met ons op voor een op u afgestemd voorstel.

 

2. Levertijden 

Bij alle producten wordt de eventuele levertijd aangegeven. Dit blijft altijd een indicatie. Het kan wel eens gebeuren dat een artikel uiteindelijk niet juist op voorraad is. Wij proberen u hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte te brengen. (Voor bestellingen geplaatst vanaf 20 december kan niet gegarendeerd worden dat deze voor Kerst geleverd worden)

 • Levering bij meerdere artikelen:
  Wanneer u meerdere artikelen bij ons heeft besteld proberen wij deze artikelen in één zending bij u af te leveren. De levertijd van uw bestelling wordt in dit geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Wilt u graag dat wij de artikelen verzenden in deelleveringen, neemt u dan contact met ons op.
  Onze bestellingen worden verstuurd met SendCloud, waarvoor ondermeer gebruik wordt gemaakt van BPOST, DHL en DPD. Zodra wij uw bestelling aanbieden bij de vervoerder ontvangt u een email met een Track en Trace code. Via deze Track en Trace code kunt u uw zending volgen op de website van de vervoerder. In het buitenland maakt de vervoerder gebruik van andere gerenommeerde leveranciersdiensten. Na deze verzendbevestiging wordt uw bestelling afhankelijk van het land waar u woont binnen 3 tot 4 werkdagen afgeleverd.

 • Vertraging:
  Heeft u uw bestelling binnen 4 tot 5 werkdagen nog niet ontvangen na verzending door Sanjoya, dan verzoeken wij u daar Sanjoya over te informeren. 98% van de pakketten in België wordt door de vervoerder de werkdag na verzending afgeleverd. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat de vervoerder uw pakket niet binnen 24 uur aflevert. Mocht u het pakket na 5 werkdagen nog niet hebben ontvangen, dan kunt u het beste contact opnemen met het Sanjoya Servceteam. Vermeld in uw correspondentie altijd uw naam en ordernummer.

 

 

3. Bestelstatus

 • Wilt u informatie over uw bestelstatus? In uw account kunt u de status van uw bestelling terugvinden. Wanneer uw betaling is ontvangen zullen wij uw order zo spoedig mogelijk uitleveren. 

 • Wanneer Sanjoya uw bestelling aanbiedt bij de vervoerder ontvangt u hier een email van inclusief de Track en Trace code. Met de Track en Trace code kunt u uw bestelling onderweg volgen.

 • De vervoerder zal uw bestelling de eerstvolgende werkdag bij u afleveren. Bent u niet thuis, dan zal de vervoerder het pakket de eerstvolgende werkdag opnieuw aanbieden. Bent u bij de tweede bezorging niet thuis, dan kunt u het pakket afhalen op het postkantoor bij u in de buurt.

 

 

4. Bezorging

Sanjoya verstuurd pakketjes met SendCloud (w.o. BPost, DHL en DPD). Wanneer uw order de status verzonden heeft, zal uw pakket in 98% van de gevallen de eerstvolgende werkdag bij u thuis worden afgeleverd in België. Buiten België, maar binnen de EU kunnen daar 2 tot 3 werkdagen bijkomen. Informeer zonodig naar levertijden als u buiten de EU woont.

 • Niet thuis:
  Wanneer u niet thuis bent en we een pakket niet bij u kunnen afleveren bieden we het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie die u beter uitkomen.

 • Pakket afhalen:
  Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de aangesloten Postkantoren, of afhaalpunten. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending ophaalt dient u zich altijd te legitmeren.
  Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden. Bent u bij een tweede poging ook niet thuis, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de aangesloten Postkantoren, of afhaaladressen.

 • Legitimatiebewijs:
  U dient bij het ophalen van uw pakket altijd een geldig legitmatiebewijs mee te nemen.

 

Laatst bekeken